IMG_4080

Vardagen med Ferri

Nu har Ferri bott hos oss i snart en vecka och vi har börjat att lära känna varandra lite grand. Ferri älskar människor och är glad för varje besök vi får. Hon verkar gilla sin nya flock också och då framförallt lektant Uma som mer än gärna delar leken med Ferri. Tisdag och Onsdag denna vecka så var jag soffliggandes i förkylning och feber, trodde jag skulle få det tufft med att ha en valp också, men det gick bra. Hon vilade rejält mycket.

Vi har börjat med lite lekövningar i inkallningen, frikommando, ta i övningar, fokusövningar, stanna kvar och balansövningar. Låter kanske mycket, men ett litet "träningspass" är kanske 3 minuter med fullt fokus, jag leker inte tills hon blir trött och får avsluta med svansen i topp.

Annars är det mycket ut och in för rastningar. Träna på att gå i koppel är något som vi mycket snart måste ta tag i, då Ferri så fort hon får på sig ett koppel, sätter sig ner och totalvägrar att gå någonstans.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-