IMG_4080

Ferris höst & Vinter

Nu har det gått ett tag sedan senaste uppdateringen. 

Ferris tävlingssäsong 2015 avsultades inte riktigt så som det var tänkt, vi hade kommit med på en akl spår i Tidaholm och Ferri började löpa samma dag... Jag ahde på känn att det skulle starta snart, men höll tummarna. Klev upp 04:00 på tävlingsdagen, drog igång kaffebryggaren och kollade henne en extra gång innan jag åkteoch tur var väl det, för jajemen, hon hade börjat löpa... :-/ så det var bara att skicka ett SMS till tävlingsledaren och meddela att: "tyvärr, vi kan inte komma". 

Vi kom tyvärr inte med på någon mer akl under hösten, så den finns kvar att göra till våren.
 Så vi fokuserar på den starten til våren och tränar inför debuten i klass 3. 

Vi har varit på kurs under hösten för fartiga Siv Svendsen och stränga Jessica Savanljung, en toppenkombination av instruktörer tycker jag! Ferri är nog den hund som jag lär mig mest av, hon är en ärlig idivid, förstår hon inte så gör hon inte. Hennes inlärningsförståelse är enorm, men det kräver genomtänkta träningspass och jag lär mig hela tiden vad hon kräver och utvecklingen går sakta ibland och väldigt fort ibland, så för mig är det svårt att hänga med, men tror att det blir bra till slut ändå.

Det vi gör mycket är att vi mixar fart och koncentration , samt att hon måste lära sig att jobba på även om det är svårt, att liksom kaval upp, men vi lär oss, hela tiden!

Må så gott!

 

-

-