IMG_4080

Vad händer? MASSOR!

Det är inte direkt så att vi ligger på latsidan, även om det inte uppdateras här så mycket.

Flocken har utökats med en liten tjej, Amina, som är från Kennel Buzzkills och som vi har på halvfoder till kennel Brindles, där Aminas pappa Crash bor. Tanken är att Amina ska får träna och tävla skydd och mondioring, spännande att kasta sig ut i en ny värld med en nya ras!

När jag blickar tillbaka på 2016 så är det lätt att känna att det var ett skitår, Uma fick borrelia och Nellie fick tassa vidare. Sm gick skit på grund av att Uma hade en obehandlad borreliainfektion i kroppen. Lätt att klandra sig i efterhand, men just då kände jag verkligen att jag fuderade mer på mitt träningsupplägg än att hon var sjuk, det var så ojämnt och hon kändes ändå i bra form:-(

Ferri och Ubbe har gjort fina resultat på vallbanorna tillsammans med Fredrik, riktigt roligt att se.

I veckan som var så var Ferri och jag och jag på kurs för Niina och Kenth Svartberg. En riktigt bra kurs som inriktade sig mot tävlingsekipage, kul att få utmana sig själv och hunden. Jag som trodde Ferri var lite otränad, hon gick så fint, allt som hände var liksom "jaja, var det allt??" Häftig känsla.

Tävlingssäsongen 2017 närmar sig med stormsteg, även om jag längtar till barmark, hela dagar i skogen tillsammans med vänner och hundar, känner jag mig inte riktigt redo än, känner att vi är inte riktigt framme än där jag vill vara i träningen när vi drar igång. Nu kan isen och snön försvinna, tack!

Ha det!  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-